skip to Main Content

Begeleiding bij borstvoeding op verschillende locaties

Een lactatiekundige IBCLC is er voor jou op verschillende locaties. Omdat jij als moeder recht hebt op de beste begeleiding bij borstvoeding! Wanneer je hulp nodig hebt bij borstvoeding, kan een lactatiekundige je helpen. Maar ook wanneer je vragen hebt over borstvoeding of goed voorbereid wilt zijn op het geven van borstvoeding. Ook dan kan een lactatiekundige je helpen. Daarom kun je hier een lactatiekundige IBCLC bij jou in de buurt vinden.

Instructies

Op verschillende locaties bij jou in de buurt zijn lactatiekundigen werkzaam die jou kunnen helpen met borstvoeding. Volg onderstaande instructies zodat je hopelijk snel weer je baby met plezier kan voeden.

 1. Vul je woonplaats en radius in. (Standaard staat de kaart op Utrecht.)
 2. Je kunt nu op de markers in beeld klikken. Boven de marker verschijnt de informatie.
 3. Je kunt eventueel ook filteren op een categorie.

   Borstvoedingsbegeleiding op diverse locaties

   Lactatiekundigen IBCLC zijn werkzaam op diverse locaties. Veel lactatiekundigen zijn bijvoorbeeld werkzaam in een instelling. Je kunt hierbij dan denken aan een kraamzorgorganisatie, een ziekenhuis of een consultatiebureau. Daarnaast zijn er ook veel lactatiekundigen die een eigen praktijk hebben.
   Afhankelijk van het aanbod zijn er verschillende vormen van begeleiding mogelijk. Een lactatiekundige kan je bezoeken voor een consult aan huis. Maar vaak is het ook mogelijk om voor een consult naar een praktijk of een instelling te gaan.

   Je kraamverzorgende, verloskundige, verpleegkundige, of arts kan je met een lactatiekundige IBCLC in contact brengen. Uiteindelijk beslis je natuurlijk zelf wie je wilt inschakelen. Hopelijk kan deze zoekfunctie je helpen bij het maken van een passende keus. Je krijgt in ieder geval een duidelijk beeld van de verschillende lactatiekundigen IBCLC op de diverse locaties.

   Back To Top