skip to Main Content

Contact NVL – Contactgegevens

Kom in contact met de NVL

Kom je graag in contact met de NVL? Dan zijn er gelukkig diverse manieren om ons te bereiken.

Logo NVL | Zeker over Borstvoeding

De Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen

Heb je vragen voor de beroepsvereniging?
Vul dan onderstaand formulier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kom je verder in contact met de NVL?

Gelukkig spreekt het allemaal erg voor zich. Wanneer je specifieke vragen hebt voor de voorzitter of de secretaris, dan kun je direct mailen naar onderstaande mailadressen. Heb je vragen over financiën, dan kun je terecht bij de penningmeester. Bij vragen over het lidmaatschap, website of wachtwoord kun je terecht bij de ledenadministratie. Is je vraag meer algemeen, stuur dan je bericht naar het algemene mailadres of gebruik bovenstaand contactformulier.

We kijken in ieder geval uit naar je bericht!

 

Pers

Ben je journalist en heb je informatie nodig over borstvoeding?
De specialisten van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen staan je graag te woord.

Of ben je op zoek naar een betrouwbare bron voor een artikel of reportage over borstvoeding: ook dan ben je bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen aan het juiste adres.

Onze leden beschikken niet alleen over actuele theoretische en wetenschappelijk onderbouwde kennis over borstvoeding. Ze hebben samen ze jaren en jaren ervaring in het begeleiden van families die borstvoeding geven. Ze weten wat moeders die borstvoeding geven bezig houdt en hebben veel contacten in de wereld van de ouder-kindzorg.
Kortom, ze weten waar ze het over hebben: niet alleen in de theorie, maar ook in de praktijk!

Of het nu gaat over preventieve effecten van moedermelk en tips voor een geslaagde borstvoedingsperiode. Of over maatschappelijk actuele onderwerpen als voeden in het openbaar, ontwikkeling van donormelkbanken en rechten en plichten van voedende moeders. De NVL heeft met haar leden deze kennis in huis. Feiten, cijfers, wetenschappelijke onderbouwing of ervaringsverhalen. We delen onze kennis graag en helpen je daarom graag verder.

Back To Top