skip to Main Content
IBFAN 40 jarig jubileum

IBFAN viert 40-jarig jubileum

Marta Trejos (IBFAN LAC Regionaal Coördinatieteam) deelde onderstaand bericht op 12 oktober om stil te staan bij het 40-jarig jubileum van IBFAN.

IBFAN viert 40 jaar intense strijd om de rechten van moeders en hun kinderen te beschermen.  Dit doen ze door hun recht op borstvoeding en op een gezond leven terug te geven.

Daarom dank aan iedereen voor je dappere bijdrage, voor je verantwoorde inzet en voor je leven om deze wereld te verbeteren.

Zonder jou zouden we niet zoveel belangrijke successen hebben behaald. En zouden we ook niet kunnen bereiken wat we gaan bereiken.
Ons netwerk is een levend wezen dat gedijt op zijn leden. We dragen in ons het gelach, de inspanningen, gevechten, vaardigheden, lessen…  Alles van degenen die IBFAN in hun hart en in hun dagelijks leven houden.

Bij elke stap dragen we de pioniers, de vasthoudende en sterke mensen die jarenlang het netwerk hebben geweven. Wie het leven zonder toestemming van ons heeft afgescheurd, zoals Gloria en Amura. En we werken met de nieuwe enthousiaste generaties die zich bij ons hebben gevoegd in het bouwen van dit speciale, prachtige en unieke netwerk.

Gelukkige 40 jaren! We bewonderen je, we houden van je, we omhelzen je.

IBFAN protecting breastfeeding – International Baby Food Action Network

Cora Moerman

Back To Top