skip to Main Content

Overname Borstvoeding.com

Na zich 17 jaar lang met hart en ziel te hebben ingezet voor Kenniscentrum Borstvoeding (met de welbekende rood-witte website www.borstvoeding.com) en zijn kennis met het grote publiek te hebben gedeeld via diverse boeken, neemt Stefan Kleintjes afscheid als eigenaar van KCBV. Hij zet op een lager pitje zijn werkzaamheden voor moeders en baby’s voort op zijn mooie erf in Bedum, maar heeft de zorg en de verantwoordelijkheid voor de website aan een nieuw team overgedragen. De website blijft bestaan en is inmiddels in een nieuw jasje gestoken.

De NVL wenst het nieuwe team veel succes met de voortzetting van het Kenniscentrum Borstvoeding. Moge deze rijke bron van informatie tot in lengte van jaren moeders, baby’s en andere geïnteresseerden ondersteunen bij het vergaren van kennis, inzichten, wijsheid, en tips & tricks in relatie tot borstvoeding en het jonge ouderschap!

Er is vanwege het afscheid van Stefan een actie op touw gezet, waarover je hier meer kunt lezen.

De NVL wenst Stefan een fijne nieuwe levensfase toe, waarin er meer tijd zal zijn voor een leven los van de techniek en terug naar de natuur! Alle goeds, collega!

Info NVL

Back To Top